Головна  →  Методичні заходи  →  23 листопада 2016

Цикл методичних заходів для викладачів дитячих художніх шкіл з скульптури

Цикл методичних заходів для викладачів дитячих художніх шкіл  з скульптури

   23 листопада 2016 року в приміщенні дитячої школи мистецтв № 6 ім. Г.Л.Жуковського відбулось чергове заняття викладачів ДХШ та ДШМ міста Києва у рамках  циклу  методичних  заходів.Захід було присвячено темі поєднання виховання художньо-образного мислення та технічних можливостей дитини з урахуванням її віку з скульптури.

   Модератором незмінно був член Національної спілки художників України, доктор мистецтвознавства, директор ДШМ № 6 ім. Г. Л. Жуковського, викладач-методист Кутняхов Микола Іванович. У своєму виступі він звернув увагу на принципи методичного напрямку об’ємно-просторової пластики, якого дотримуються у дитячій школі мистецтв №6 ім. Г. Л. Жуковського.

   Викладач Чмихаленко Максим Олександрович запропонував власний досвід у створенні художнього образу учнями, використовуючи такий матеріал, як пластилін.

   Викладач вищої категорії Севєров Мирослав Леонідович розкрив ряд тем, у яких намагався вирішити проблему поєднання язичництва та християнства, а також втілити образи національних героїв та діячів культури у роботах учнів.

   Кунець Максим Віталійович – викладач скульптури та кераміки, проілюстрував найбільш цікаві художні образи створені учнями його класу, як початківців так і випускників.

   Доповіді викликали живий інтерес, були зрозумілі та близькі усім присутнім на заході викладачам.

 

Файл документа: IMG_0018.JPG

Перейти до спискуВерсiя для друку