Головна  →  Методичні заходи  →  11 листопада 2016

Цикл методичних заходів для викладачів музичної літератури.

Цикл методичних заходів для викладачів музичної літератури.

   Мовним особливості джазу було присвячено круглий стіл організований Методичним Центром з циклу методичних заходів для викладачів музичної літератури музичних шкіл міста Києва, який відбувся 11 листопада в приміщенні школи мистецтв №2 ім. М.І. Вериківського. Модератором заходу, як і у попередні заходи, виступив кандидат мистецтвознавства кандидат мистецтвознавства Вадим Миколайович Олендарьов. Захід відбувся 11 листопада 2016 року.

   У зв"язку з глобальністю теми акцент у її розкритті було зроблено на гармонії (переважно  мейнстрімовського типу) та темброві (інструментальному та вокальному). Показовими стали музичні ілюстрації у виконанні Вадима Миколайовича та висвітлення ролі цих творів в історико-хронологічному аспекті. Це сприяло  формуванню у слухачів – викладачів музичних шкіл міста цілісного уявлення про специфіку використання гармонії та тембру в світовому джазі у ХХ ст.

   Вдячні слухачі подякували Вадиму Миколайовичу за можливість поринути у настрій джазової музики. Сподіваємося це надихнуло їх на подальшу плідну працю.

Файл документа: IMG_20161111_101003600.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку