Головна  →  Методичні заходи  →  11 листопада 2016

Відкритий урок викладача-методист дитячої школи мистецтв №6 ім. Г.Жуковського Корчинської Діани Степанівни.

Відкритий урок викладача-методист дитячої школи мистецтв №6 ім. Г.Жуковського Корчинської Діани Степанівни.

   11 листопада у приміщенні дитячої музичної школи№ 4 ім. Д.Д. Шостаковича у рамках методичного об"єднання викладачів арфи відбувся запланований та організований Методичним Центром відкритий урок на тему: "Робота над крупною формою з учнями старших класів в класі арфи". Його провела досівдчений викладача-методист дитячої школи мистецтв №6 ім. Г.Жуковського Корчинська Діана Степанівна.
   Урок був проведений з ученицею 8-го класу дитячої школи мистецтв №6 ім.Жуковського Ахріменко Олександрою. Викладач зосередила увагу на ролі і значенні постановки рук для віртуозного виконання в складних технічних прийомів на прикладі окремих варіацій з "Варіаціїй в класичному стилі" Карлоса Сальседо. Діана Степанівна яскраво розкрила аспекти шляхів подолання технічних труднощів, а також зробила акцент на необхідності підбору репертуару з урахуванням віку та індивідуальних особливостей учня.

   Захід пройшов на високому професійному рівні, адже викладачі дізналися про новаторські методи роботи з учнями. Присутні на відкритому уроці  викладачі класу арфи шкіл мистецтв м. Києва  подякували Діані Степанівні за корисну та змістовну інформацію та отриманий досвід з проведення уроків.

Файл документа: 20161111_104550.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку