КМДА Київська міська державна адміністрація


10 листопада 2016

КП "Київкінофільм" запрошує на прем’єру "Гніздо горлиці".

КП "Київкінофільм" запрошує на прем’єру "Гніздо горлиці".

      12 листопада, на найбільшому  екрані  України – в кінотеатрі «Київська Русь»  – відбудеться народна прем’єра фільму-сенсації Одеського кінофестивалю 2016 року:  «Гніздо горлиці».

      Фільм «Гніздо горлиці», режисером котрого виступив Тарас Ткаченко, знятий за реальними подіями і відкриває з різних боків проблему еміграції, особливо коли українські жінки вимушені їхати на заробітки за кордон.

      Робота Дарини (Римма Зюбіна) в італійській родині була б нестерпною, якби не син старої синьйори, Алессандро (Мауро Чіпріані). В кожного з них є своє минуле, яке не відпускає, але тепло і щирість ваблять їх одне до одного. Після повернення в Україну до чоловіка (Віталій Лінецький) і доньки, Дарині доведеться зробити непростий вибір між життям яке вона знала і тим, яке привезла з собою.

      Стрічку знімали протягом трьох років у містечку Вижниця на Буковині та в італійській Генуї. В фільмі знімались відомі італійські актори Мауро Чіпріані та Ліна Бернарді.

      Запрошуємо усіх на народну прем‘єру українського повнометражного фільму «Гніздо горлиці», яка відбудеться 12 листопада о 17:00 в кінотеатрі «Київська Русь». Ви зможете особисто поспілкуватись та сфотографуватись зі знімальною групою фільму!

Файл документа: poster_48846.jpg



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.