Проведення ХХ Міжнародного фестивалю фільмів, телевізійних і радіопрограм для дітей та юнацтва «Золоте курча».

Проведення ХХ Міжнародного фестивалю фільмів, телевізійних і радіопрограм для дітей та юнацтва «Золоте курча».

      З 12 по 13 жовтня 2016 року в Будинку кіно (вул. Саксаганського,6) за підтримки Департаменту культури відбудеться Міжнародний фестиваль фільмів, телевізійних і радіопрограм для дітей та юнацтва «Золоте курча».

      У цьому році для участі у фестивалі було надіслано 250 робіт з України, Канади, Франції, Таїланду, Вірменії, Грузії, Ірану, Тайваню, Азербайджану, Білорусі, Росії, Сирії, Казахстану та Узбекистану.

      У конкурсній програмі заходу беруть участь кінороботи, виготовлені після 1 лютого 2015 року. Серед них журі визначить найкращий фільм, анімаційний і телефільм, найкращу студентську роботу, роботу початківця, роботу іноземного фільму. Також за звання «найкращий» поборються автори й режисери фільмів для дітей, актори кіно і сценаристи.

      Цілу низку нагород організатори розігруватимуть серед телепрограм: на фестивалі визначать найкращу телепрограму для дітей молодшого віку; для дітей середнього віку та юнацтва; телепрограму, що пропагує здоровий спосіб життя; що знайомить з народними традиціями і обрядами; що пропагує любов до живої природи.

      Окрім перегляду конкурсної програми, гості ювілейного фестивалю зможуть узяти участь у майстер-класах з акторського, операторського, анімаційного і фотомистецтва, навчитися основам відео- та фотомонтажу, здобути навики каскадерської майстерності.

      Відкриття фестивалю 12 жовтня 2016 р. - 14.00 «Синій зал».

      Перегляд кращих робіт з 15.00 до 20.00

      13 жовтня 2016 з 12 до 16.00 - нагородження переможців та показ робіт фестивалю.

      Вхід вільний.

http://zolotekurcha.tv/

Файл документа: afishaKURCHA.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку