Головна  →  Новини  →  22 вересня 2016

Місяць прем'єр у кінотеатрі українського фільму «Ліра»!

Місяць прем'єр у кінотеатрі українського фільму «Ліра»!

          Кінець вересня дав старт цілій низці прем'єр якісних українських фільмів!

1) У прокат вийшов фільм «Українські шерифи», що представлятиме Україну на Оскарі 2017.

українські
У центрі сюжету – село Стара Збур'ївка, в якій через відсутність міліції функцію охорони громадського порядку взяли на себе двоє місцевих жителів – 50-річний Віктор Кривобородько і 44-річний Володимир Рудьковський. Віктор і Володя поєднують обов'язки міліціонерів і соціальних працівників – заспокоюють сімейні сварки, припиняють бійки між сусідами, шукають потопельників – загалом, займаються всім, окрім кримінальних злочинів.

2) З 6 жовтня у кінотеатрі українського фільму "Ліра" з'явиться фільм спільного виробництва Ірану, Чехії та України «Осінні спогади».

осінні

Історія про дивовижну людську долю, про незламну віру, про фатальні зміни, що несе з собою війна, але в першу чергу – про кохання!


3) Також 26 вересня "Ліра" запрошує на допрем'єрний показ фільму «Дитинство лідера».

дитинство

 

Ця картина, володар режисерської нагороди секції «Горизонти» та найкращий дебют минулого Венеційського кінофестивалю, видається справжнім родовим аристократом у світі кіно. Судіть самі: головні ролі виконали Роберт Паттінсон і Береніс Бежо, найкраща акторка Канн–2013.

Історія зародження фашизму крізь призму історії американського хлопчика, що став свідком жорстоких та несправедливих подій. Саме вони і надихнули його на власні «досягнення»...Тож чекаємо вас на допрем’єрному показі!

Перед початком сеансу відбудеться лекція, а після фільму – обговорення. Лектор та модератор прем’єри – Лук'ян Галкін (Lukian Galkin), головний редактор Moviegram, викладач культурного центруPhotoCULT

Вартість участі – 70 грн. Акредитація для преси: [email protected]
https://www.facebook.com/events/618305275012521/

 

4) З 29 вересня виходить в широкий прокат один з найочікуваніших фільмів «Жива Ватра».

жива

Це мистецький документальний фільм про життя вівчарів українських Карпат та долю традиційного ремесла на фоні сучасних змін, який став підсумком 10-річного дослідження режисером гуцульскої культури.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку