Головна  →  Методичні заходи  →  26 квітня 2016

Засідання методичного об’єднання викладачів театрального мистецтва. Музично-пластична вистава «Крок із атомної ночі»

Засідання методичного об’єднання викладачів театрального мистецтва. Музично-пластична вистава «Крок із атомної ночі»

   26 квітня 2016 року у приміщенні КДШМ № 3 в рамках засідання методичного об’єднання викладачів театрального мистецтва відбулася прем’єра музично-пластичної вистави «Крок із атомної ночі». Виставу разом з учнями театру-студії «Апріорі» підготувала викладач-методист КДШМ № 3 Оксана Лукавенко.

   Виставу було присвячено 30-річчю Чорнобильської трагедії. Юні актори-виконавці дуже чуйно намагалися відтворити почуття скорботи тих страшних подій. У виставі демонструвалися документальні кадри з життя міста Прип’яті – до трагедії, під час тих страшних днів та сьогодні. Звучали тематичні вірші, а також фортепіанні, скрипкові, хорові твори у живому виконанні.

    У залі були присутні переселенці, постраждалі внаслідок аварії, представники Чорнобильської районної організації, члени методичного об’єднання викладачів театрального мистецтва. Також до КДШМ № 3 завітали представники Японського культурного центру та Японської телекомпанії «NHK», які багато років співпрацюють з чорнобильськими об’єднаннями міста Києва. Телекомпанія «NHK» планує зняти фільм, присвячений Чорнобильський катастрофі, та включити в цей фільм фрагменти вистави театру-студії «Апріорі», яка справила сильне враження на глядачів. 

Файл документа: IMG_7941.JPG

Перейти до спискуВерсiя для друку