КМДА Київська міська державна адміністрація


6 квітня 2014

ІІІ Відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості "Наша родина".

   В рамках відзначення в 2014 році 200-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка 06 квітня 2014 року о 12.00 в приміщенні концертної зали Академії праці, соціальних відносин і туризму за сприяння Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів, управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації відбувся ІІІ Відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості
«Наша родина».

   Мета Фестивалю - сприяння розвитку дитячої та юнацької творчості, виявленню обдарованих, талановитих дітей та молоді, соціалізації дітей та молоді з особливими потребами до суспільного життя шляхом їх активного залучення до культурно-мистецьких заходів; підсилення впливу професійного мистецтва у естетичному вихованні підростаючого покоління.

   Фестиваль засновано в 2012 році Освітньо-культурним центром «Дивосвіт» управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

   У Фестивалі взяли участь більше 300 дітей та підлітків Деснянського, Дніпровського, Голосіївського та Подільського районів міста Києва. Окремі виконавці та творчі дитячі та юнацькі колективи  закладів культури, освіти, закладів соціального спрямування подарували свої творчі номери своїм батькам та гостям фестивалю.

   Від Деснянського району у Фестивалі взяли участь зразковий аматорський колектив хореографічний ансамбль «Лотос» та хореографічний колектив «Міріданс» (Освітньо-культурний центр «Дивосвіт»), ансамбль танцю «КриЛа»
(Центр естетичного виховання «Гармонія»), підпорядковані Деснянському управлінню культури, туризму та охорони культурної спадщини,а також вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

   Фестиваль проводився за жанрами: хореографія, вокал та театральне мистецтво. 

   Учасники Фестивалю були нагороджені дипломами Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів.

   Справжнім подарунком для учасників став виступ заслужених артистів України Дмитра та Назарія Яремчуків.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.