Головна  →  Крилаті мрії МетодЦентр  →  20 квітня 2016

Звітний концерт КДШМ № 1 (в рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії»)

Звітний концерт КДШМ № 1  (в рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії»)

   20 квітня 2016 року в рамках благодійного дитячого мистецького проекту «Крилаті мрії» відбувся звітний концерт Київської дитячої школи мистецтв № 1.

   Творчі звіти учнів та викладачів проводяться у КДШМ № 1 кожен рік, і вже другий рук поспіль на ці звити адміністрація школи запрошує дітей, якими опікуються соціальні служби Солом’янського району. Цього разу це були діти зі складними життєвими обставинами, маленькі переселенці з зони проведення антитерористичної операції, діти з особливими потребами. Разом з учнями школи та їх батьками запрошені гості подивилися дуже цікаву й різноманітну програму: українські народні пісні та їх обробки, академічні твори та естрадно-джазові композиції. В концерті брали участь два хорових колективи – молодших та старших класів, ансамбль народних інструментів, оркестр «Арт-експрес», вокальний ансамбль «Серпанок», ансамбль ударних інструментів, естрадний ансамбль у складі фортепіано, бас-гітара, труба, ударні, а також солісти-інструменталісти та вокалісти.

   Ведуча концерту – старший викладач Твердохліб Людмила Іванівна – розповіла гостям про школу та її історію, про звітний концерт як традиційну форму демонстрації творчих досягнень, про художні колективи та солістів, які брали участь у концерті. Також в ході концерту директор КДШМ № 1 Олефір Елла Євгенівна вручила нагороди учням, які представляли школу на VII міському Фестивалі української пісні та концерті Київської дитячої філармонії «Самоцвіти Солом’янки». 

Файл документа: DSC_0364.JPG

Перейти до спискуВерсiя для друку