Головна  →  Методичні заходи  →  31 березня 2016

Засідання методичного об’єднання викладачів фортепіано. Інформація-доповідь Гончарової І.Е. «Щоденник конкурсу «American protégé 2014 року»

Засідання методичного об’єднання викладачів фортепіано. Інформація-доповідь Гончарової І.Е. «Щоденник конкурсу «American protégé 2014 року»

   31.03.2016 року у приміщенні ДМШ № 10 в рамках засідання методичного об’єднання викладачів фортепіано відбулася доповідь завідувача відділу ДМШ № 10, викладача-методиста Гончарової Інни Едуардівни, присвячена конкурсу «American protégé 2014».

   Гончарова І.Е. захоплено та цікаво для присутніх подала інформацію про міжнародний конкурс «American protégé», який проходить в США. Цей двотуровий конкурс передбачає змагання у різних номінаціях, а для піаністів у номінаціях «Класичне фортепіано», «Камерний ансамбль» та «Entertainment». Інна Едуардівна ознайомила учасників засідання з положеннями конкурсу, розповіла про участь своїх учнів у конкурсних змаганнях, поділилася враженнями від побаченого.

   У засіданні взяли участь учні Гончарової І.Е.: Суркова София (3 клас), Фесик Назарій (3 клас), Джонсон Антоніо (5 клас). Всі вони є лауреатами численних конкурсів, в тому числі «American protégé». Зокрема, Антоніо Джонсон брав участь відразу у двох номінаціях, одна з яких – Entertainment. Це свого роду шоу, спрямоване на розвагу публіки. Воно вимагає від учасників акторської майстерності та передбачає застосування яскравих зовнішніх ефектів під час виконання музичного твору.

   Діти зіграли твори, з якими виступали на конкурсі, продемонструвавши, що по праву отримали високу оцінку від журі. Крім того, викладачі фортепіано, присутні на засіданні, мали змогу подивитись відеоматеріали, що зафіксували процес підготовки до конкурсу, конкурсні змагання та виступи переможців у Карнегі-хол. На великому стенді у приміщенні школи було розташовано численні фотоматеріали, які також дали яскраве уявлення про атмосферу конкурсу.

Файл документа: 20160331_102419.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку