Головна  →  Крилаті мрії МетодЦентр  →  25 березня 2016

Майстер-клас з виготовлення весняної листівки «Весняний настрій» (в рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії»)

Майстер-клас з виготовлення весняної листівки «Весняний настрій» (в рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії»)

   25 березня 2016 року у приміщенні Деснянського районного центру соціальної реабілітації в рамках дитячого благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії» відбувся майстер-клас із виготовлення весняної листівки «Весняний настрій». Модераторами заходу виступили керівники гуртків образотворчого та декоративно-прикладного мистецтв Освітньо-культурного центру «Дивосвіт» Волоткевич Неля Володимирівна і Окушко Лідія Володимирівна.

   Учасниками майстер-класу було 10 дітей – вихованців центру соціальної реабілітації Деснянського району. За допомогою Нелі Володимирівни та Лідії Володимирівни діти виготовляли листівку із зображенням весняних первістків. Як матеріал було використано різноманітні крупи: манка, гречка, пшоно. Діти мазали клеєм аркуш паперу, а потім викладали на ньому крупою корзинку з квітами. За відсутності крупи зеленого кольору для зображення листочків доводилося фарбувати манку. Процес поступового створення власними руками чогось яскравого та гарного дуже подобався дітям. Вони із задоволенням трудилися, а їхні матусі, які також були присутні на майстер-класі, раділи за своїх діточок.

   Зроблені листівки діти забрали додому. Сподіваємося, вони захочуть ще прийти до Освітньо-культурного центру «Дивосвіт», щоб долучитися до творчості та навчитися виготовляти красу власноруч.

Файл документа: 20160325_160001.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку