Прем' єра "Пригоди Гекльберрі Фінна" у Театрі опери і балету для дітей та юнацтва!

Прем' єра "Пригоди Гекльберрі Фінна" у Театрі опери і балету для дітей та юнацтва!

      12 і 13 грудня 2015 року о 12:00 у Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва (вул. Межигірська, 2)відбудеться прем’єра мюзиклу для дітей «Пригоди Гекльберрі Фінна» відомих українських композиторів Жанни та Левка Колодубів. Прем’єру приурочено до 180-ти річчя від дня народження Марка Твена та до 85-річчя від дня народження композиторів Жанни і Левка Колодубів.

      Виставу підготували: режисер-постановник Віталій Пальчиков, диригент-постановник Сергій Голубничий, художник-постановник Людмила Нагорна, хормейстер-постановник Анжела Масленнікова, балетмейстер-постановник Сергій Кон. 

      «Пригоди Гекльберрі Фінна»весела музична вистава, створена за мотивами одного з найвідоміших творів видатного американського письменника Марка Твена. Це історія про хлопчика, якому доводилося бродяжити, поневірятися по добрих людях, переховуючись від переслідувань батька. До того ж його приятель, чорношкірий Джим, був у небезпеці – хазяйка збиралася його продавати на аукціоні. Мандруючи річкою Міссісіпі з головними героями у пошуках кращого життя, глядачі поринуть до світу захоплюючих пригод та вигадок головних героїв. Чи матиме щасливе завершення сповнена небезпек історія? Про це глядачі дізнаються з вистави.

      Виконавці – солісти, балет, хор та симфонічний оркестр театру.

      Акредитація для преси до 11 грудня 2015 року за електронною поштою: [email protected].

       Додаткова інформація за тел.: +38 (096) 20-28-157, (044) 425-34-30 та на сайті: www.musictheatre.kiev.ua

https://www.facebook.com/KievMusicTheatre/, https://www.youtube.com/watch?v=pwkrFcpMkNE.

Файл документа: Afisha Gek Finn А4.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку