Подарунок для малят від Київського муніципального академічного театру ляльок.

Подарунок для малят від Київського муніципального академічного театру ляльок.

      На день Святого Миколая колектив Київського муніципального академічного театру ляльок подарує малятам нову зимово-літню казку «МАМА ДЛЯ МАМОНТЕНЯТКА» . Це буде неймовірна історія створена за твором Діни Непомнящої.  Нову ширмову постановка прикрашають надзвичайно милі ляльки, вготовлені майстернями театру під творчим керівництвом головного художника театру Віри Задорожньої. Віра Задорожня не лише взяла на себе сценографію і створення ляльок, а й, на запрошення режисера Сергія Єфремова, виступила цього разу асистентом режисера. Репетиції йдуть повнм ходом. Дуже сподіваємось, що цей творчий дуєт подарує малюкам нову яскраву казку.

      На малят чекає неймовірна історія про маленького Мамонтенятка, яке  прийшло в цей світ з часів вічної мерзлоти, де загубило свою маму, але малюк вірить, що неодмінно з нею зустрінеться.

      Мамонтенятко впевнено, що мама обов’язково десь повинна бути і рішуче відправляється на її пошуки з далекої Півночі до Африки. Надзвичайна цілеспрямованість маленького героя викликають у оточуючих бажання допомагати йому. І неймовірне здійснилося -  мама знайшлася!

      У виставі зайняті: з а. України Олександра Лозовська, Вікторія Завгородня, Любов Борисьонок, Тетяна Блащук, Оксана Горбатенко, Галина Бортновська,  Олексій Синько, Олександр Мельник,  Світлана Єрмоленко

 

      Режисер- постановник  - народний артист України Сергій Єфремов

      Художник-постановник та асистент режисера - Віра Задорожня

      Композитор - заслужений діяч мистецтв України Вячеслав Полянський

      Вік: 3+ |  Мова: українська | Тривалість: 45 хв.

http://www.puppet-theater.kiev.ua/

Файл документа: mamontMAL001.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку