Головна  →  Крилаті мрії МетодЦентр  →  3 грудня 2015

Концерт КДМШ № 22 «Зимова казка» (в рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії»)

Концерт КДМШ № 22 «Зимова казка»  (в рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії»)

      3 грудня 2015 року у приміщенні Спеціального дошкільного навчального закладу № 219 для дітей з порушенням зору та інтелекту відбувся концерт «Зимова казка». В рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії» його провели учні Київської дитячої музичної школи № 22. Це вже другий концерт школи в цьому закладі. Як і попередній, він мав на меті соціальну адаптацію дітей з особливими потребами, творче спілкування та залучення їх до прекрасного світу музики.

   Під час концерту учні музичної школи виконали спеціально підготовлену музичну програму з творів, пов’язаних із новорічно-різдвяними мотивами в класичній та сучасній музиці.

   Гучними оплесками вітали маленькі вихованці закладу виступи учнів музичної школи Погасій Естер, Бурневського Олександра, Радіч Катерини, Михайліченко Софії, струнних ансамблів «Мелодія» та «Дивограй». Треба зазначити, що серед виступаючих була і колишня випускниця садочка, а тепер – вправна скрипалька Катя Теліна, – її вітали особливо радісно і тепло.

   Вихованці дошкільного закладу пройнялися зимовою тематикою мелодій, з активністю брали участь у вікторинах, які проводила з ними ведуча концерту викладач Чайка Тетяна Олексіївна.

   Концерт дуже сподобався вихованцям садка, викликав у них позитивні емоції та радість від спілкування зі своїми маленькими друзями-музикантами.

Файл документа: IMG_1237.JPG

Перейти до спискуВерсiя для друку