Головна  →  Крилаті мрії МетодЦентр  →  20 листопада 2015

Концерт «Мистецькі обрії» учнів Київської дитячої музичної школи № 15 (в рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії»)

Концерт «Мистецькі обрії» учнів Київської дитячої музичної школи № 15 (в рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії»)

   20 листопада 2015 року у приміщенні Солом’янського районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді в рамках благодійного дитячого мистецького проекту «Крилаті мрії» відбувся концерт учнів Київської дитячої музичної школи № 15.

   Це вже п’ятий мистецький захід з початку нового навчального року, призначений для дітей з особливими потребами, дітей-сиріт, дітей з дитячих будинків, тобто тих, хто потребує особливої уваги суспільства. І вже вдруге учні київських шкіл естетичного виховання не виступали у ролі господарів, а самі прийшли у гості до цих дітей – для того, щоб подарувати їм своє мистецтво і тепло своїх сердець.

   В концертній програмі були представлені вокальні, інструментальні та хореографічні номери. Дитячій глядацькій аудиторії дуже сподобалися костюмовані танці різних країн світу – ірландський, іспанський, індійський, що виконали учні хореографічного відділення школи. Вокальний блок програми включав виступи трьох учениць, які проспівали популярні естрадні композиції. Взяла участь у концерті і цьогорічна випускниця школи Надія Коробчук. Ця незряча дівчина вивчала академічний вокал, доводячи своїми успіхами, що фізичні вади не можуть стати на заваді розкриттю справжнього таланту. В концерті Надія виконала дві пісні, які підготувала разом із сучасним українським композитором і шоуменом Володимиром Бистряковим. Була представлена в програмі також інструментальна музика: звучали тембри домри, гітари, акордеону.

   Допомагала глядачам у сприйнятті творів музичного та хореографічного мистецтва ведуча – викладач ДМШ № 15 Семирозум Оксана Михайлівна. Вона розповіла про музичні інструменти, на яких грали юні виконавці, про танці різних народів світу, про творчу долю Надії Коробчук.

   Концерт тривав близько години, протягом якої підопічні Солом’янського районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді слухали та дивилися виступи своїх однолітків, із задоволенням долучаючись до високого мистецтва.

 

 

Файл документа: DSCF6986 (1).JPG

Перейти до спискуВерсiя для друку