Головна  →  Культурно-мистецькі заходи  →  5 листопада 2015

Проведення партріотичної вистави "RеУКРНАЦІЯ. ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ НАЦІЇ".

Проведення партріотичної вистави "RеУКРНАЦІЯ. ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ НАЦІЇ".

Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім»

21 листопада о 19.00

З нагоди 2-ї  річниці початку Революції Гідності

БЛАГОДІЙНА ПАТРІОТИЧНА ВИСТАВА-ПЕРФОРМАНС

«RеУКРНАЦІЯ. ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ НАЦІЇ»

Проект створено Суспільним театром «Образ» за участі гурту С.К.А.Й., підтримки Департаменту культури КМДА м. Києва та «Українського дому».

 

      «ReУкрнація» – це мультижанровий перформанс. Мовою сучасного театру – через поезію, прозу, відео, музику, танець – проект дає можливість усвідомити складні проблеми нашої держави, що є необхідною передумовою для їх розв’язання та подальшого розвитку країни, змушує кожного глядача замислитися:  «що для нас є Україна?», «чи є ми справжніми патріотами?», «який внесок робить кожен із нас?».

      Вистава-перформанс присвячується річниці революції на Майдані Незалежності і має на меті достукатися до кожного українця, знову запалити серця тих із нас, хто, можливо, втратив віру у яскраве майбутнє нашої держави, надихнути та підтримати тих, хто продовжує вірити і діяти. Цим проектом театр «Образ» закликає нас зрозуміти, що кожен є частиною героїчної нації і саме від нього залежить майбутнє.

      Літературні твори, представлені в проекті, написані переважно вітчизняними авторами українською та російською мовами – з часів Тараса Шевченка і до наших днів. Серед основних тем – кохання, війна, еміграція, материнство, патріотизм, духовність, національна культура.

      Театр «Образ» – це не академічний, а новий суспільний театр. Авторський та акторський колектив складається із представників майже усіх куточків України, серед яких, зокрема, є учасник АТО, волонтери.

      Усі зібрані кошти з вистави будуть перераховані на користь потреб дiтей -переселенцiв, дiтей-сирiт та дiтей учасникiв АТО.

      Художній керівник театру «Образ» Ольга Міхневич, тел. 067-405-35-46.

www.teatr-obraz.kiev.ua

Файл документа: ReukronationA4.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку